Kryefjala Logo

Një dashuri e madhe troket në derën e kësaj shenje horoskopi

20 Shtator, 2023 | 12:18 pm

Me kalimin e Hënës së Sekstilit të Diellit në mesin tonë, ne mund të dimë se të paktën kjo shenjë e zodiakut do të dashurohet marrëzisht.

Po, sot u krijua për dashuri, dhe për disa prej nesh, as që do ta dimë se çfarë na godet dhe do të jetë kaq e vështirë.

•Shigjetari

Arsyeja e vetme që nuk e keni përkushtuar veten për një marrëdhënie romantike është se standardet tuaja janë shumë të larta për çdo qenie njerëzore për t’u përmbushur; megjithatë, gjithçka avullon kur bie në kontakt me atë personin e vetëm që të rrëzon krahët dhe të fut në një ekstazë dashurie.

Sot, gjatë Hënës së Diellit, më 20 shtator 2023, do të bëni atë gjë që bëni herë pas here: do të dashuroheni marrëzisht dhe nga dritarja dalin standardet dhe idealet tuaja.

Nuk ju intereson as nga çfarë përbëhet ky person, është tërheqja fizike që ka pushtuar dhe nuk mund ta ndihmoni veten kur është aq keq. Sot ju keni harruar gjithçka për të cilën keni punuar kaq shumë kur bëhet fjalë për mbrojtjen tuaj.

Do t’i flakësh të gjitha në erë dhe do të biesh çmendurisht, thellë, me pasion dhe thellësisht në dashuri!

Të ngjashme