Kryefjala Logo

Një burrë pyet nëse e ka gabim që vendosi të ‘mbyllte’ të dashurën e tij në shtëpinë e tyre ‘për të mirën e saj’

5 muaj më parë

Sipas një burri, gjatë mesnatës, në heshtjen e lagjes rurale të një çifti të ri, një grua 21-vjeçare shpesh bën shëtitje të vetmuara.
Ai pretendoi se ajo shpesh largohet nga shtëpia e tyre e përbashkët me telefonin e saj mezi të karikuar dhe derën e pasme të hapur, duke e shtyrë atë ta mbyllte në shtëpi gjatë natës,por njerëzit janë të ndarë nëse ai ka të drejtë apo jo me mënyrën se si u përgjigj.
“Pika kryesore e mosmarrëveshjes tani është se si ajo ndonjëherë do të largohet nga dera e pasme, në mes të natës në ‘shëtitje’ dhe do të largohet për orë të tëra,” shkroi ai.

Këto shëtitje ishin një pikë mosmarrëveshjeje, pasi ajo “largohej rreth orës 1 – 2 të mëngjesit për të ecur nëpër lagjen tonë rurale…ndonjëherë kur telefoni i saj ishte me bateri të ulët”. Përveç kësaj, ajo do ta linte derën e pasme të hapur.

Harresa e saj nuk ka të bëjë vetëm me moskyçjen e derës gjatë shëtitjeve të saj në mesnatë, por gjithashtu mbulon një mori përgjegjësish shtëpiake, duke e shtyrë të dashurin e saj të spekulojë se “ajo ka një formë të ADHD”. Ajo ka harruar çantën e saj, një libër, ka vendosur gabim telefonin e saj dhe madje ka lënë çelësat në makinë.

Megjithatë, përgjigja e tij ndaj veprimeve të saj vetëm sa i zmadhonte mosmarrëveshjet e tyre.

Ai mbylli derën e pasme nga të dy skajet, duke e detyruar atë të përdorte derën e përparme për daljet e saj të natës.

Ky vendim e bëri atë ta etiketonte atë si një individ kontrollues dhe e bëri atë të ndalonte së foluri me të.
“E vetmja gjë është se ajo u frustrua tepër me mua dhe më quajti një manjak kontrollues dhe nuk ka folur me mua”, shkroi ai.

Pavarësisht akuzës, ai këmbëngul se po vepron me arsye.

“Unë nuk mendoj se jam kur ajo refuzon të sillet si një e rritur ” shkroi ai, duke pohuar se ajo thjesht mund të merrte çelësat e saj të shtëpisë, megjithëse shpesh ndihet e mbingarkuar nga detyrat.

Të ngjashme