Kryefjala Logo

Një arsye për të qenë e lumtur pse takove djalin e gabuar

28 Korrik, 2022 | 12:23 pm

Të gjithë e kemi dëgjuar në një kohë ose në një tjetër, “Ai ishte djali i duhur, por ishte koha e gabuar për ne”.
Epo, çfarë ndodh kur takoni djalin e gabuar, por pikërisht në momentin e duhur në jetën tuaj?
Përjetimi i këtij lloji të thyerjes së zemrës është vërtet i rëndë.
Në të njëjtën kohë, është një nga përvojat më të mira që do të keni ndonjëherë.
Në fund të ditës ju mund të thoni: takova djalin e gabuar, në kohën e duhur.

Pasi e gjithë dhimbja të qetësohet, ne mund të mendojmë më qartë dhe më racionalisht.
Dhe thyerja e zemrës është padyshim një nga mjetet më të rëndësishme që do të grumbulloni ndonjëherë në kutinë tuaj të kujtimeve gjatë gjithë jetës.
Kur je një 20-vjeçare dhe po kalon një ndarje, mund të duket si fundi i botës. Kjo është koha në jetën tuaj ku po kuptoni se kush jeni dhe çfarë dëshironi me të vërtetë në jetë.
Një ndarje vetëm ju ndihmon të afroheni më shumë me veten për ta kuptuar këtë.
Jeni një hap më afër gjetjes së dikujt që është më i përshtatshëm për ju.

Të takosh djalin e gabuar ndonjëherë do të thotë që ti:

1. Do humbasësh veten duke qenë me të.

2. Kuptoni se ai nuk është personi që dëshironi vërtet si partner.

3. Ndryshoni vlerat tuaja në mënyrë që ato të përmbushin të tijat.

4. Gjeni veten duke shpresuar se marrëdhënia juaj do të kthehet si ka qenë ose si ëndërron ti të jetë.

5. Zbuloni se marrëdhëniet tuaja me njerëzit më të rëndësishëm në jetën tuaj janë ndryshuar për keq.

Në fund të fundit, kur jeni me djalin e gabuar, prioritetet tuaja ndryshojnë për keq dhe po ashtu edhe ju.
Nëse të gjitha aspektet e tjera të jetës suaj janë në rënie , do të thotë që ju duhet të tërhiqeni dhe të rivlerësoni gjithçka.

Të ngjashme