Kryefjala Logo

Ngjyrat më të mira të Dashit dhe kuptimet e tyre

18 Mars, 2023 | 11:54 am

Ata që kanë lindur nën shenjën e zodiakut të Dashit nga data 21 mars deri më 19 prill janë të guximshëm dhe kur takoni një të tillë, thjesht e dini se personaliteti i tyre është i zjarrtë.
Pra, tregon se ngjyra e fuqisë për Dashin duhet të jetë e gjallë dhe të dallohet si kjo shenjë e zodiakut.

•E kuqja është ngjyra më e mirë e Dashit.

E kuqja njihet gjerësisht si ngjyra më e mirë e fuqisë për Dashin.
Ngjyra e kuqe sjell sukses, pasion, guxim dhe eksitim tek Dashi.
Me suksesin vjen lumturia, pasi ata po bëjnë atë që duan dhe po e bëjnë mirë.
Me pasionin vjen aftësia për të bërë diçka ose shumë gjëra në të njëjtën kohë duke dashur çdo sekondë të saj.
Për sa i përket të pasurit guxim, është aftësia për të bërë diçka pa u frikësuar tepër, dhe me ndjenjën e eksitimit vjen vërtet të jesh i entuziazmuar me atë që ke në dorë.

Shenja e parë e zodiakut, si dhe një shenjë zjarri, Dashi ka lindur për t’u dalluar, dhe e kuqja është padyshim një nga ngjyrat më të spikatura.

•Më shumë ngjyra të mira për Dashin:

Rozë

Roza është një ngjyrë e mirë për të veshur Dashi, sepse është e mirë për t’u marrë vesh me të tjerët, gjë që ndonjëherë është diçka që Dashi përpiqet ta bëjë.
Nuk po them se duhet të jeni miq më të mirë me të gjithë ata me të cilët kryqëzoheni, por të paktën duhet të jeni mjaft miqësor deri në atë pikë sa njerëzit duan të flasin me ju.
Edhe kur bëhet fjalë për njerëzit që i urreni më shumë, më e pakta që ju të dy mund të bëni është të jetoni në paqe me njëri-tjetrin dhe ngjyra rozë, e cila është një version i nënshtruar i ngjyrës suaj të kuqe, mund të ndihmojë në këtë.

Portokalli

Portokallia përfaqëson kreativitetin dhe aventurën dhe besohet se sjell fat të mirë. Me fat të mirë vijnë dhe gjërat e mira dhe energjia e mirë.

Gjëja e fundit që dikush duhet të dëshirojë, përfshirë një Dashi, është të jetë ai person që thith shpirtin e gjallë të të tjerëve me energjinë e tyre negative dhe fatin e keq. Pra, me vendosjen e kësaj, provoni të vishni portokalli dhe lëreni fatin të vijë tek ju. Mos shkoni të kërkoni fat të mirë, pasi mund të jetë e vështirë për ta gjetur, por bërja e gjërave të duhura mund ta lejojë më mirë që të vijë tek ju për një ndryshim.

E bardhë dhe krem

Këto dy ngjyra janë të lidhura me njëra-tjetrën sepse të dyja kanë aftësinë për t’ju ndihmuar të qetësoheni.
Pavarësisht nëse vuani nga ankthi apo jo, është krejtësisht normale të jeni nervoz për disa gjëra, të tilla si një provë e madhe ose një detyrë e madhe në punë për të cilën keni punuar për një kohë.
Dashi është i njohur për energjinë e tyre të pakufishme, kështu që përfshirja e më shumë nuancave të bardha dhe krem ​​në jetën tuaj mund të ndihmojë në sjelljen e një energjie më të ndrydhur.

Të ngjashme