Kryefjala Logo

Nga vegjëlia kemi qënë gjithnjë kurioz:Çfarë kuptimi ka gërma M në dorën tonë?

2 vite më parë

Thuhet në fakt se njerëzit që mbajnë në pëllëmbë të dorës shkronjën M janë të veçantë,karakterizohen nga një intuitë e fortë dhe një shpirt aventurieri.

Janë të përkëdhelur nga fati që i bën të suksesshëm në jetë falë edhe disiplinës.

Intuita i bën të triumfojnë në dashuri duke qënë partneri perfekt për të ditur dëshirat e partnerëve që kanë në krah.

Janë njerëz që nuk i gënjen dot dhe arrijnë shumë shpejt që të dallojnë njerëzit dashakeqës.

Njerëzit me gërmën M kanë kontroll të plotë të jetës së tyre me një frymë udhëheqjeje.

Pra kush e mban këtë shkronjë në pëllëmbë të dorës ka lindur me këmishë!

Të ngjashme