Kryefjala Logo

Filmat që duhet të shohin : Të dashuruarit. Beqarët dhe ata në lidhje të komplikuar

5 Maj, 2022 | 11:58 am

Në situata të ndryshme emocionale gjatë jetës sonë,kemi mësuar të gjejmë prehë në muzikë apo në filma.

Janë “arratisje” që ne i bëjmë vetes kur vetë jeta jonë na duket si një film.
Në këtë artikull kemi përmbledhur disa filma që pasqyrojnë situatën shpirtërore në të cilën ndodheni.

Si përshembull:

•Nëse jeni në një lidhje
“Notting Hill ” dhe lotët janë të garantuara

•Në njohje e sipër
Nëse jeni në fazën ” S’jam single po as e lidhur” atëherë shikoni “Forgetting Sarah Marshall”

•Nëse e pëlqeni po nuk ja keni thënë
Në këto situata delikate që kërkojnë shumë guxim rekomandohet “Friends with benefits ”

•Nëse ai nuk ka ndërmend për lidhje:
Në këto raste të komplikuara dhe të vështira për ju,shikoni “The Notebook” dhe shpresoni ti vijnë mend.

•Nëse je single
Shiko “Legally Blonde” dhe motivohu,jo patjetër për tu bërë avokate por diçka që gjithmonë ke dashur

Të ngjashme