Kryefjala Logo

Nga 3000€ në 1000€, përfitoni nga oferta për Jamber në “Allure Beauty”

5 muaj më parë

“Allure Beauty” është klinika e mjekësisë estetike më e mirë në Ballkan dhe jo vetëm. Së fundmi mund të përfitoni një super ofertë.

Një Jamber kushton 75 euro e 40 të tilla kushtonin plot 3000€. Por tani më ju mund të përfitoni 50 susta Jamber për 1000 Euro. Mjafton të rezervoni orarin tuaj brenda datës 20-30 qershor.

4EC103E5 D3F2 450E B5CE 9DACB08E2E95

Sustat Jamber janë revolucion i mjekësisë estetike, të cilat kanë përmbajtje proteinike, dhe stimulojnë krijimin e kolagjenit në trupin tuaj. Aplikimi i Jamber bën lifting natyral të menjëhershëm, ndihmon në tendosjen, ritonifikimin e lëkurës, reduktimin e vijave të thella në fytyrë, çarjeve dhe rrudhave , bën korigjimin e asimetrive, rivolumizimin e zonave të cilat humbasin pjesën e dhjamit apo të kolagjenit (shkaktuar këto nga humbja në peshë, nga mosha dhe nga faktorë të tjerë të brendshëm apo të jashtëm). Sustat kanë rezultate të menjëhershme në më pak se 30 minuta kohë trajtimi. Rezultati vjen dhe përmirësohet çdo ditë, kjo është magjia e sustave Jamber. Në ndryshim nga trajtime te tjera me kohë më të shkurtër, benefitet e Jamber zgjasin deri në 5 vite. Pas 5 vjeçarit që ju keni aplikuar këtë produkt nuk do të ndiheni të plakur apo të rrudhur thjesht do të shihni se ka ardhur moment për një riaplikim.Mëposhtë ju prezantojmë me 3 llojet e sustave PDO:–Jamber F: Bën korigjimin e rrudhave dhe është susta e vetme që mund të kombinohet me përdorimin e fillerave pa shkaktuar shkrirjen e tij nën lëkurë. Video Player–Jamber I: Korigjon rrathët e zinj, rrudhat, lëshimin e lëkurës dhe çdo lloj problematike tjetër në zonën delikate të syve.
–Jamber T: është susta që realizon ngritjen e majës së hundës në këndin e saj perfekt 110’ ( gradë) kështu që ju nuk keni më nevojë të bëni kirurgji për të pasur hundën perfekte, apo procedura të tjera të rrezikshme. Jamber e realizon atë menjëherë, për vetëm 5 minuta. Përdorimi i sustave PDO është një proçedurë mjaft e sigurt për mjekun dhe për pacientin. Nga studimet e bëra rezulton se kjo tekonologji inovatore e prodhuesit Korean Neo Dr jep një rezultat me 99% të suksesshëm. Është një proçedurë e thjeshtë, pa dhimbje dhe sustat PDO treten gradualisht për 6 muaj duke u zëvendësuar me kolagjenin natyral që prodhon trupi i njeriut.

Të ngjashme