Kryefjala Logo

Nëse rrethoheni me miq qe shajnë këdo, ju bën mirë

27 Mars, 2022 | 11:48 am

Nëse jeni një njeri që shani shumë në përditshmëri, në mënyrë të pavetëdijshme po shfaqni një anë pozitive të karakterit tuaj:
Ndershmërinë!

Studiuesit kanë arritur në këtë përfundim pasi kanë pyetur 276 persona për zakonet e tyre në të sharë dhe sa të sinqertë tregoheshin në situata të ndryshme.

Ata zbuluan në fund se njerëzit më të sinqertë ishin ata që përdornin më shumë fjalor të pistë.

E habitshme apo jo?

Ata zbuluan po ashtu se këta njerëz shanin më shumë për të çliruar veten dhe ndjenjat e tyre, sesa për të dëmtuar të tjerët.

Në fakt edhe nëse keni shoqëri me njerëz të tillë,rrini të qetë,keni zgjedhur persona të sinqertë!

Të ngjashme