Nëse po kryeni marrëdhënie më shpesh me partnerin,ka mundësi që po ju tradhëton!

2 vite më parë

Intimiteti me partnerin është pjesë e rëndësishme e çdo lidhje, prandaj me siguri mërziteni nëse e ndalni këtë akt.

Por, ekspertët kanë paralajmëruar se mund të jetë shenjë serioze edhe nëse përfundoni duke e bërë  më shpesh se zakonisht.

40% e tradhtarëve kanë zbuluar se e shpeshtojnë seks*n me partneren afatgjatë për shkak se eksitimi i tradhëtisë ua rritë libidon.

Megjithëse më parë është menduar se gjatë aferave meshkujt e rrallojnë sek*in me partneren aktuale, faktikisht duket se është e kundërta.

 “Illicit Encounters” i kanë pyetur anëtarët tradhtarë se si afera ka ndikuar në shprehitë sek*uale me partneren aktuale.

Dhe, pothuajse gjysma e tyre e kishin pranuar se kanë përfunduar duke bërë më shumë marrëdhënie intime me partneren si rezultat i aferës jashtëmartesore.

Të ngjashme