Kryefjala Logo

Nëse nuk ju pëlqen vetja kur shikoheni në pasqyrë, na lexoni

21 Qershor, 2022 | 1:02 pm

Trupi i vërtetë shpesh nuk është ai që ne perceptojmë.
Trupi juaj i vërtetë, siç e shohin të gjithë, shpesh nuk është ai që keni në mendjen tuaj.

Ndaj ndodh që njerëzit shumë të dobët duken të mëdhenj ose muskujt janë ende shumë të vegjël.

Por vëmendje: Është e gjitha në mendjen tonë!
Ne fokusohemi në gjënë e gabuar
Ne ankohemi për trupin tonë sepse fokusohemi në gjënë e gabuar, në atë pjesë që na shqetëson, në lëkurën që nuk na pëlqen ose në krahun e theksuar apo barkun e rrumbullakosur.
Kështu harrojmë se secili prej nesh ka pjesë për t’u vlerësuar, lartësuar dhe kuptuar.

Duhet të dini se çdo formë trupi ka rroba të përshtatshme për të dashur atë që jeni dhe çdo ngjyrë është në anën tonë nëse dimë ta përdorim.

Të ngjashme