Nëse nuk e ke kërkuar në këtë mënyrë shpirtin binjak,je gabuar.

2 vite më parë

•Rregulli i parë për gjetjen e personit të duhur: mendoni për diçka tjetër

Nëse kërkimi i dashurisë bëhet një mani nuk do të shkoni askund.

Sa më shumë që të ngecni, aq më shumë njohuritë tuaja do të detyrohen dhe jo shumë autentike.

•Përqendrohuni te vetja juaj

Ju nuk keni nevojë për një marrëdhënie që të ndiheni mirë.

Vitet beqare kanë të bëjnë me shikimin e brendshëm dhe arritjen e lumturisë vetë. Në atë mënyrë, kur një person tjetër arrin, ju mund ta ndani atë.

•Provoni përvoja që nuk do të ishit në gjendje t’i bënit si çift

Nëse jeni beqar mund të përballoni përvoja që do të kishin një aromë tjetër si çift. Gjithmonë i shijshëm, por shumë i ndryshëm.

Të ngjashme