Kryefjala Logo

Nëse një burri i pëlqen fotografia me bikini të një gruaje tjetër është më e keqe se një grua që poston një të tillë?

26 Gusht, 2023 | 1:27 pm

Një përdorues i Instagramit ndezi një debat të nxehtë rreth etiketës së rrjeteve sociale pasi ai postoi një video ku thërriste gratë që ishin në lidhje që ende postonin foto të tyre të veshura me bikini.

Ai lë të kuptohet se gratë që e bëjnë këtë janë hipokrite, pasi disa prej tyre mund të acarohen me partnerët e tyre meshkuj se pëlqejnë fotot e grave të tjera me bikini në mediat sociale.

Burri ngre pyetjen se kush është me të vërtetë fajtori dhe Instagrammerët u mblodhën në seksionin e komenteve për ta luftuar atë. Burri deklaroi se burrat në marrëdhënie heteroseksuale që u pëlqenin veprimet e fotografive me bikini të grave të tjera ishin të justifikueshme. Kjo pasi sipas tij, femrat janë ato që i postojnë fotot që ato të pëlqehen.

A është e përshtatshme që burrat në marrëdhënie heteroseksuale të pëlqejnë fotot e grave të tjera me bikini? Përgjigja për këtë pyetje varet thjesht nga kufijtë e një çifti në marrëdhënie.

Disa femra mund të mos kenë problem nëse partnerit të tyre i pëlqejnë fotot e rrezikshme të grave të tjera në rrjetet sociale, veçanërisht nëse ka besim në marrëdhënie. Është e rëndësishme që këto kufij të diskutohen paraprakisht për të shmangur çdo keqkuptim.

Meshkujt në marrëdhënie serioze që u pëlqejnë fotot me bikini të femrave të tjera nuk mund të jenë domosdoshmërisht një gjë e keqe nëse të dyja palët nuk shohin një problem me të. “I dashuri apo partneri i dikujt mund t’i pëlqejnë fotot e grave të tjera në Instagram për shumë arsye, jo të gjitha janë kërcënuese për marrëdhënien,” shkroi Jaclyn Gulotta, një këshilltare e licencuar e shëndetit mendor, në një artikull të botuar në “Zgjedhja e terapisë”.

Të ngjashme