Kryefjala Logo

Nëse një burrë ju ka bërë të ndjeni këto emocione në një lidhje, do të thotë se ai po ju përdor

16 Gusht, 2023 | 2:10 pm

E keni pyetur ndonjëherë veten: “A më do ai mua?”

Është e rëndësishme të jeni në gjendje të dalloni nëse një mashkull po ju përdor dhe shenjat e një marrëdhënieje toksike.

Ka një ndryshim të madh midis të qenit i dashur dhe i përdorur.

1. Ju jeni gjithmonë duke bërë diçka për të pa asgjë në këmbim

Dashuria ka të bëjë me dhënien dhe marrjen. Por nëse jeni duke bërë më shumë nga dhënia dhe asnjëherë duke mos marrë, mund të jetë koha për t’i kushtuar vëmendje. Ndërsa është mirë të bësh gjëra me dashamirësinë e zemrës tënde pa mbajtur një libër, duhet ta vlerësosh veten mjaftueshëm për të vënë re kur diçka nuk është e drejtë.

Nëse shpesh jeni duke u përkulur për një burrë që as nuk do t’ju lejojë të huazoni makinën e tij për të shkuar në punë në mëngjes, ose t’ju japë 5 dollarë për të ngrënë një meze të lehtë në aeroport kur keni harruar portofolin tuaj, kjo nuk është e shëndetshme.

2. Nuk ndiheni të qëndrueshëm në marrëdhënien tuaj

Një nga shenjat e sigurta që jeni duke u përdorur nga një mashkull është nëse lidhja juaj nuk ka ‘titull’ të vërtetë. Nëse nuk keni folur kurrë për atë që po bëni ose çfarë do të thotë marrëdhënia juaj, ka shumë të ngjarë që burri me të cilin jeni nuk është vërtet serioz për ju. Kushdo që ju do vërtet do të jetë transparent për ndjenjat e tij. Ai do të tregojë nëse dëshiron të jetë i dashuri juaj ose nëse ka një premtim për ndonjë gjë afatgjatë.

3.Nuk ndiheni me prioritet apo respekt

Nëse nuk ndiheni me prioritet ose respekt në marrëdhënien tuaj, duhet të largoheni. Fundi i diskutimit. Kushdo që nuk kujdeset ose vlerëson ty nuk ia vlen të jesh me të, për të mos përmendur se ata patjetër po të përdorin ty dhe marrëdhënien tënde për përfitimet e tyre personale.

Të ngjashme