Nëse ndjen këto gjëra,po harxhon kohë në lidhjen e gabuar

2 muaj më parë

Kur të lexoni shenjat, merrni guximin ta shihni veten ashtu siç jeni në të vërtetë, në mënyrë që të zbuloni se çfarë nuk shkon dhe si mund ta korrigjoni lidhjen tuaj.

•Ju rrallë filloni seksin, por fantazoni për njerëzit e tjerë (takimet seksuale të kaluara).
Kjo nuk është aspak gjë e mirë..
Është një arsye e dobët për të qëndruar me të, por në këtë pikë, ju jeni duke u varur nga gjithçka që mundeni.

•Ju jeni të shpejtë për të justifikuar pse nuk jeni martuar ose nuk keni pasur ende fëmijë
Ju i dini arsyet e vërteta pse nuk i keni bërë, por keni krijuar disi histori bindëse se pse nuk i keni bërë.

Nëse do të kisha para, do të…

Nuk jemi ende gati…

Biznesi im është ende në rritje…

Ne nuk mund të përballojmë ende shtëpinë tonë për të krijuar një familje…

Ne do… një ditë…

•Ndiheni keq ose i trishtuar për partnerin tuaj
Nëse unë largohem, kush do të kujdeset për të?
Faji i premtimit të tepruar janë ndjenja gërryese por nuk rregullojnë asgjë.

•Jeni abuzues emocionalisht dhe verbalisht
Ju veproni jashtë. Ti sillesh keq. Ju debatoni dhe debatoni.
Kjo është një shenjë se ju mungon respekti dhe dashuria për partnerin tuaj.

•Ju jeni financiarisht të varur nga partneri juaj
Ajo ndihmon në pagesën e faturave çdo muaj.
Ajo ju ndihmon në kohë nevoje dhe ju nuk e dini se si do të mbijetoni pa të.
Bëni më shumë para. Ose shpenzoni më pak. Hiqni justifikimin dhe shikoni të vërtetën.

•Ju e krahasoni marrëdhënien tuaj me të tjerët
Me raste, ju përpiqeni të bindni veten se ajo është e duhura. Sepse ka shumë marrëdhënie të tjera që janë shumë më keq se tuajat.

Të ngjashme