Nëse keni një sekret mund t’ja besoni vetëm këtyre shenjave:

3 muaj më parë

1-Bricjapi

Personat e shenjës së Bricjapit jo vetëm që nuk do tregojnë kurrë një sekret që ju thonë, por ata as nuk do përdorin informacionet që kanë edhe nëse do ju duheshin. Ata janë transparentë, të organizuar dhe e dinë se nuk duhet abuzuar me besimin e dikujt.

2-Demi

Nëse ka një shenjë që e njeh rëndësinë e ruajtjes së një sekreti, ai është Demi. Nëse keni nevojë për dikë që t’iu mbështesë e t’ju dëgjojë, flisni me një Dem. Ata janë thuajse si agjentë sekretë dhe prej tyre nuk mund të zbulosh asgjë.

3-Akrepi

Në qoftë se i tregoni një sekret një Akrepi dhe i thoni të mos i thotë askujt tjetër, jini të sigurt që nuk do t’ju lërë në baltë. Të lindurit nën këtë shenjë janë shumë të rezervuar dhe të besueshëm. Ajo që flitet mes jush dhe tyre ngelët po aty.

Të ngjashme