Kryefjala Logo

Nëse je beqare ky artikull është për ty si ta gjesh njeriun e duhur

1 Prill, 2022 | 1:46 pm

•Jeto lumturinë tënde
Zbulo vetë gjithë hijet e lumturisë!Jepi vetes çdo ditë mundësinë të jesh e lumtur, sado pak dhe do shikosh se si lumturia sjell lumturi.

•A po kënaqesh sa duhet?
Fiksimi për një lidhje “detyron” femrat të nënshtrohen në marrëdhënie jo të shëndetshme vetëm nga frika e të mbeturit vetëm.Mos e bëni këtë gabim edhe ju!

•Mos u impenjo shumë
Dashuria nuk është garë me makina.Ji e buzëqeshur, e qetë ,e organizuar dhe fillo të kënaqesh me gjërat e vogla sepse ashtu vijnë ato të mëdhatë.

Të ngjashme