Kryefjala Logo

Nëse je beqare, je femër e zgjuar

2 vite më parë

Studime të bëra ndër kohë kanë treguar se meshkujt inteligjentë lidhen me femra që i konsiderojnë më pak inteligjente se ata.
Gjithçka e konfirmuar nga rezultatet e kërkimeve rreth kësaj fushe.

E kundërta ndodh me femrat që i duan meshkujt inteligjentë jo injorantë.
Pasoja e kësaj çështjeje është se këto femra mbesin beqare!

Ato nuk duan partner që të kalojnë shumicën e kohës së tyre duke mbështetur partnerin, duke e shtyrë për më shumë,duke i mësuar gjithçka.

Kjo sepse kjo kategori femrash janë shumë ambicioze dhe të afta t’ia dalin vetë për çdo gjë në jetë.

Të ngjashme