Kryefjala Logo

Nëse i përgjigjeni ‘po’ këtyre pyetjeve, burri juaj është burri i duhur për ju

12 Dhjetor, 2023 | 9:02 am

Burrat me të vërtetë duan të jenë të mrekullueshëm. Është i joti?

•E njeh ai gjuhën tënde të dashurisë?

Ideja është që kur i japim personit tonë dashurinë që ai dëshiron, në gjuhën që ai dëshiron, ai ndihet i dashuruar.

Fatkeqësisht, shumë prej nesh e duan dikë ashtu siç ne duam të na duan, jo atë që ata kanë nevojë për t’u ndjerë të dashuruar. Si rezultat, askush nuk ndihet i dashur dhe të gjithë janë të pakënaqur.

•Të jep lirinë të jesh vetvetja?

A ju është dashur të ndryshoni gjatë rrjedhës së martesës për të kënaqur burrin tuaj dhe për të ruajtur paqen apo ai ju ka inkurajuar të jeni gjithçka që mund të jeni në botë? Nëse burri juaj ju jep lirinë për të fluturuar, atëherë ai është me të vërtetë një burrë i mrekullueshëm!

•I di dhuratat që të pëlqejnë?

Pra, nëse burri juaj e di se çfarë lloj dhuratash ju pëlqen, atëherë ky është një plus i madh. Nëse ai nuk e bën këtë, edukojeni – tregojini se çfarë ju pëlqen. Burrat duan t’i kënaqin gratë e tyre kur bëhet fjalë për dhuratat, kështu që ai patjetër do të vlerësonte një udhëzim të vogël për të pasur sukses!

Shpresoj që t’i jeni përgjigjur PO  pyetjeve të mësipërme dhe se keni një burrë vërtet të mrekullueshëm.

Nëse jo – mos e humbni shpresën. Nëse ndonjë nga gjërat e mësipërme ju duket si gjëra që kanë nevojë për përmirësim, bisedoni me burrin tuaj. Flisni për atë që dëshironi në marrëdhënie dhe punoni në një plan që funksionon për të dy. Burri juaj me të vërtetë dëshiron të jetë i mrekullueshëm për ju! Dhe ai mund të jetë, me ndihmën tuaj.

Të ngjashme