Nëse i ka këto cilësi,keni bërë zgjedhjen e duhur me partnerin

9 muaj më parë

1-Nuk është asnjëherë abuziv
Një njeri i mirë, nuk përdor asnjëherë dhunën, në çfarëdolloj situate. Edhe nëse situata përkeqësohet, ai do të largohet për tu qetësuar, dhe për të mos përdorur dhunën fizike.

2-Të mbështet

Një njeri i mirë është në gjendje të mbështesë partneren e saj emocionalisht, edhe nëse ai nuk e kupton plotësisht se çfarë ka ndodhur. Për sa kohë që kjo do e bëjë atë të ndihet mirë, ai është i gatshëm të bëjë çdo gjë.

3-Të bën të ndihesh e sigurt
Ta bësh të ndihet e sigurtë është një ndër shtyllat kryesore që e mban një lidhje gjallë. Një njeri i mirë e dallon këtë dhe është gjithmonë i gatshëm të qëndrojë në këmbë për partneren e tij.

4-Është i sinqertë dhe i ndershëm
Një njeri i mirë, nuk do të tradhëtonte asnjëherë. Nuk ka rëndësi se sa e joshin femrat e tjera, ai thjesht nuk do e bëjë.

5-Është altruist
Disa meshkuj bëhen altruistë pasi nuk kanë besim në vetvete dhe mundohen ta bëjnë për vete femrën me dhurata dhe ndere.

Të ngjashme