Kryefjala Logo

Nëse i bëni këto gjëra në një takim të parë, mos prisni një të dytë

29 Tetor, 2022 | 2:38 pm

Gjithçka fillon duke lënë një përshtypje të parë të shkëlqyer.
Duke mos bërë një përshtypje të tmerrshme dhe këto këshilla se çfarë të mos bëni do t’ju ndihmojnë nëse dëshironi një takim tjetër:

1-Kujtimi i marrëdhënieve të dështuara të së kaluarës
Ndarja e informacionit për një marrëdhënie të kaluar është një lajm i keq për një takim të parë.
Të flasësh për sa kohë ke qenë beqar është e natyrshme, por të diskutosh detajet e shëmtuara të ndarjes së fundit është një recetë për katastrofë.
Do të dilni të zemëruar dhe pa e ditur do t’i projektoni ndjenjat tuaja për atë djalë të fundit tek ky i ri.
Çfarë duhet të bëni në një takim të parë është të shmangni temat negative në përgjithësi.

2-Duke harruar se sa e rëndësishme është gjuha e trupit
Kur në një bar ose një restorant i zhurmshëm dhe i mbushur me njerëz mund të mos jetë një vend ideal për një takim të parë, ai do t’ju lejojë një justifikim për të qenë komod.
Është një shtysë e madhe për t’u përkulur më afër dhe për të krijuar një ndjenjë më intime menjëherë.
Pasi të jetë thyer ajo pengesë e distancës fizike, gjëra të tilla si mbajtja e dorës ose puthja në fund të natës do të ndihen shumë më të natyrshme.

3-Të besosh çdo gjë që ka të ngjarë të mos e ndash me ndonjë person tjetër që sapo ke takuar

Kur ju jeni natyrisht të qetë dhe mund të jeni vetvetja me një person tjetër, ju do të kaloni një kohë më të mirë dhe po ashtu edhe ai.

Të kesh besim tek ai nuk do të thotë që duhet t’i tregosh sekretet, por nëse mund t’i kalosh temat sipërfaqësore dhe të flasësh për gjërat që keni të përbashkëta si përshembull familjen tuaj të madhe apo ekipin tuaj të preferuar sportiv,kjo lidhje emocionale do të fillojë menjëherë nga takimi i parë dhe nuk do t’ju duhet të stërmundoheni për asgjë.

Të ngjashme