Nëse e gjen veten në këto shenja,jepi fund lidhjes!

9 muaj më parë

1. Ata insistojnë që ju të silleni në një mënyrë të caktuar.

Kushtojini vëmendje komenteve të tilla dhe jepini duart nëse partneri nuk e kupton se çfarë po përpiqet të bëjë.

2. Kur ata sillen çuditshëm rreth një gënjeshtre.

Ti i kap vazhdimisht në gënjeshtër dhe reagimi i tyre kur përballeni është i çuditshëm duke thënë që “s’e dinë as vetë pse kanë gënjyer”, bëni kujdes. Zakonisht, kur dikush gënjen e di shumë mirë pse po e bën, thjesht zgjedh të mos tregohet i sinqertë. Një situatë e tillë e përsëritur është problem.

3. Ju ndalojnë të shkoni në vend të caktuara.

Kur komunikimi shndërrohet në urdhra, që lidhja të bëhet e lodhshme është vetëm çështje kohe.

4. Sillen keq me familjarët

Eshtë një aspekt që duhet t’ju shqetësojë dhe t’ju bëjë ta mendoni seriozisht marrëdhënien.

5. Janë të pasjellshëm me njerëzit e panjohur

Sillet keq me kamerierin, shoferët e taksistëve apo me dikë që përplaset rastësisht në rrugë? Mënyra se si sillet me të tjerët është një shenjë e karakterit të tij që tregon shumë.

Të ngjashme