Kryefjala Logo

Nëse dëshironi të riktheni ish-in tuaj, ndiqni ‘Rregullin e Platinumit’

24 Maj, 2024 | 9:49 am

Si t’ia fitojmë zemrën?
Rregulli i Platinumit është që një burrë dëshiron të jetë vetëm me një grua që e respekton.

Tani ka filluar të ketë kuptim pse shumica e grave po kërkojnë ta kthejnë ish të dashurin e tyre krejtësisht në mënyrë të gabuar. Të gjitha pendimet, thirrjet, kërcimet dhe faljet janë humbje kohe nëse ato sjellje i bëjnë burrat që duan të humbasin respektin për këto gra.

Një sjellje e tillë thjesht krijon mundësinë që një ish të dëshirojë vetëm të flejë me ty dhe më pas të të heqë qafe. Mos lejoni që kjo të ndodhë me ju! Në vend të kësaj, silluni në një mënyrë që kërkon respektin e tij dhe kërkon respekt për veten tuaj.

Kur e bëni këtë, ju bëheni vajza që ai dëshiron në planin afatgjatë kundrejt vajzës që duhej të largohej përpara se të binte alarmi. Shkelja e këtij rregulli platini mund të rezultojë vetëm në të kundërtën, duke ju lënë të ndiheni të përdorur, të hidhëruar dhe të hutuar. Shiko, nëse dëshiron që ai të të dëshirojë përsëri, nëse dëshiron ta bësh të ndiejë sërish atë emocionin e dëshirës për ty, nëse dëshiron që ai të zvarritet mbi copa xhami për të qenë përsëri me ju, duhet të ndiqni Rregullin e Platinumit.

Dhe shikoni, ka disa lajme të mira këtu në mes të kësaj ndarjeje. Besojeni apo jo, nëse përdorni Rregullin e Platinumit për të bërë që ish i dashuri juaj të dëshirojë që të ktheheni, mund të vazhdoni ta përdorni atë për ta bërë atë të dëshirojë të përkushtohet ndaj jush dhe vetëm juve.

Kjo është arsyeja pse ky rregull është vërtet platin – kur sillesh në një mënyrë që e bën atë të të respektojë, e bën të ndihet sikur je e vetmja grua që e merr atë.

Të ngjashme