Nëse aktualisht jeni beqar dhe një person i mbarë, kjo këshillë është për ju

2 muaj më parë

Nëse aktualisht jeni beqar dhe një person i denjë, këtu janë gjërat që duhet të dini:

1. Të qenit beqar nuk është një dështim nga ana juaj

Jam lodhur shumë duke dëgjuar njerëzit që sillen sikur të jesh beqar është një gjë e keqe.

Të jesh një djalë beqar nuk është gjë e keqe.

Të jesh një vajzë beqare nuk është gjë e keqe.

Kjo nuk do të thotë se je i ashpër, jo tërheqës ose ndonjë gjë tjetër.

Në realitet, takimi është një çmenduri totale.

Ka vërtet, vërtet njerëz të mrekullueshëm atje që janë beqarë gjatë gjithë jetës së tyre. A është faji i tyre? Jo.

Ata thjesht nuk takuan dikë që punon me ta.

Kushdo që ka qenë në një takim të keq mund t’ju thotë se pishina e takimeve ka nevojë për një dozë klori në të. Për më tepër, aplikacionet e takimeve janë të tmerrshme dhe pretencioze. Një pjesë e madhe e faktit nëse gjen dikush merret me fat.

Ju nuk duhet të fajësoni veten nëse vendosni se nuk ia vlen më. Nuk është faji juaj nëse jeni djegur prej tij. Beqaria nuk tregon gjithmonë se diçka nuk është në rregull me ju ose se jeni me të meta. Është e ngatërruar që njerëzit e trajtojnë atë në atë mënyrë, dhe është edhe më e ngatërruar që ka një shtytje kaq të fortë për ta përvetësuar atë koncept.

2.Jo, mos ulni standardet tuaja

Kjo është e vërtetë si për burrat ashtu edhe për gratë, dhe unë jam i lodhur dhe i lodhur nga budallenj në rrjet që u thonë njerëzve të ulin standardet e tyre.

Njerëzit që ju thonë të ulni standardet tuaja nuk kanë në mendje interesat tuaja më të mira. Ajo flet më shumë për ta. Ata shpesh mendojnë për veten dhe qëllimet e tyre përfundimtare. Në disa raste, kjo është për të pasur më shumë akses për njerëzit e seksit të kundërt. Në raste të tjera, është për të ulur vetëvlerësimin tuaj.

3.Ka disa arsye pse mund të jeni beqarë që mund t’i rregulloni – por nuk është gjithmonë kështu

Njerëzve nuk u pëlqen ta dëgjojnë atë, por nëse doni të tërheqni njerëz, duhet të jeni tërheqës.

Atraktivja, megjithatë, nuk merret me pamjen apo llojin e trupit.

Përkundrazi, është një atmosferë. Bëjini vetes pyetjet e mëposhtme:

A kam të ardhura të mira?

A është e lakmueshme jeta ime?

A më kanë thënë njerëzit që kam nevojë për terapi?

A ushqej pakënaqësi apo edhe urrejtje ndaj gjinisë që më tërheq?

A dukem i qëndrueshëm mendërisht për njerëzit?

A u ofroj diçka të tjerëve?

Fizikisht, a mund të bëj diçka për ta bërë veten më tërheqës?

Nëse vazhdoni të dëgjoni njerëz që thonë se qasja juaj është e gabuar ose se ka një çështje madhore që ju mban vetëm, mund të jetë e mençur të mendoni ta trajtoni atë. Kjo mund të jetë një arsye pse gjërat nuk po funksionojnë.

Ndoshta. Vetë-përmirësimi nuk është kurrë i lehtë, por ju ndihmon në planin afatgjatë – edhe nëse nuk gjeni dikë. Më shpesh sesa jo, do të dini (në një farë mase) se çfarë duhet të ndryshojë. Përgjegjësia personale është seksi.

Të ngjashme