Kryefjala Logo

Nëse Ai dërgon këto mesazhe, ai vërtet ju pëlqen !

27 Dhjetor, 2023 | 12:46 pm

Mesazhet mund të zbulojnë ndjenjat e vërteta të një burri.

Nëse doni të dini nëse një djalë ju pëlqen apo thjesht po luan lojëra me mendje, këtu janë 3 shenja që duhet t’i kushtoni vëmendje në mënyrën se si ai dërgon mesazhe:

1. Nëse një djalë ju pëlqen, ai do t’ju dërgojë mesazhe për të bërë plane

Kur një djalë ju pëlqen, qëllimi i tij nuk është të bisedojë me ju pafundësisht për mesazhe. Ai ju dërgon mesazhe për të bërë një plan. Ai ju jep një ftesë.

Marrëdhëniet ndërtohen personalisht. Kur një mashkull është para jush, është një bisedë krejtësisht e ndryshme. Nëse një djalë nuk mund të kuptojë se si të largohet nga telefoni në mënyrë që të shikojë në sytë tuaj, ai po humb kohën e tij dhe tuajën. Thënia e vjetër tingëllon e vërtetë – ju doni një burrë me një plan. Një djalë që ju pëlqen e di se çfarë dëshiron dhe nuk heziton ta ndjekë atë.

2. Nëse një djalë ju pëlqen, ai do t’ju dërgojë mesazhe për të parë se si ndiheni

Një burrë që është i interesuar për ju mban një barometër se si ndiheni. Ai do t’ju pyesë se si ka qenë dita juaj, si ndiheni, nëse ndiheni të lodhur apo të uritur, e kështu me radhë.

3. Nëse një djalë ju pëlqen, ai do t’ju dërgojë mesazhe për të gjetur se ku jeni

Kur një djalë ju pëlqen vërtet, ai do të fillojë të bëhet mbrojtës ndaj jush.

Ai dërgon mesazhe për t’u siguruar që ju të shkoni në shtëpi mirë pas një nate jashtë. Ai dërgon mesazhe për të zbuluar se çfarë po bëni pas punës. Ai dërgon mesazhe për të zbuluar programin tuaj për javën në vazhdim. Këto tekste janë të gjitha shenja se ai ka mendime për të ndërtuar një jetë me ju në mendjen e tij.

Një marrëdhënie është një bisedë që nuk përfundon kurrë. Një djalë që ju pëlqen tregon vrull, bëhet mbrojtës dhe dëshiron të dijë se ku jeni, si dhe çfarë po bëni.

Të ngjashme