Kryefjala Logo

Nëse ai bën këto gjëra të dyshimta, ai mund të jetë një tradhëtar!

17 Tetor, 2023 | 12:26 pm

A dyshoni se tjetri juaj i rëndësishëm ka një lidhje? Mos filloni të bëni akuza të egra ende.

Jo pa lexuar kur duhet të dyshoni:

1. Shpenzimi i më shumë parave

A po shpenzon burri juaj më shumë para se zakonisht dhe ju nuk e dini se ku po shkojnë? Nëse ai merr një sasi të konsiderueshme parash nga llogaria juaj, mund të jetë një problem kumari – ose pagesa për dhoma hoteli dhe dhurata për zonjën e tij.

2. Ndryshimi në sjellje

Nëse burri juaj fillon të sillet ndryshe ndaj jush – për shembull, mungesa e telefonatave dhe mungesa e interesit për të folur (ose për të bërë seks) – kjo mund të tregojë një lidhje. Ndryshimet pozitive mund të jenë gjithashtu një arsye për të qenë të dyshimtë. Ai mund t’ju blejë lule pa arsye sepse ndihet fajtor. Mundohuni ta pyesni për këtë shfaqje të papritur dashurie dhe shikoni nëse ai fillon të djersitet nën gjithë atë nxehtësi.

3. Duke punuar vonë

Shumë netë të vona në punë ose pushime biznesi pa ju janë shenja klasike që një mashkull mund të ketë një lidhje. Herën tjetër ai telefonon dhe thotë se duhet të punojë deri vonë, ofrohet të sjellë darkë pranë zyrës së tij dhe të shohë se si do të reagojë. Mundohuni ta pyesni për ndonjë kolege femër që ka dhe shikoni nëse papritur nuk mund të bëjë kontakt me sy me ju.

4. Ndryshime në pamje

Nëse patatja juaj e preferuar e shtratit ka marrë një interes të ri për modën, kujdesin dhe stërvitjen, ai mund të jetë duke u përpjekur të lërë përshtypje një gruaje tjetër. Sigurisht, ai thjesht mund të ndryshojë mënyrat e tij dembele.

5. Ju keni një ndjenjë të brendshme

Shenja më e saktë që bashkëshorti juaj po tradhton është zakonisht instinkti juaj i zorrëve. Nëse diçka thjesht nuk duket si duhet, mund të keni arsye të mira për të besuar se burri juaj po tradhton. Nëse në përgjithësi nuk jeni një person xheloz, ndjenja juaj e brendshme mund të jetë e drejtë.

Tani Cfare?

Pavarësisht se sa shenja të një lidhjeje gjeni, duhet të përballeni me partnerin tuaj për ndjenjat dhe dyshimet tuaja. Mashtruesit zakonisht nuk rrëfehen menjëherë. Megjithatë, ju mund të kuptoni se çfarë po ndodh nga reagimi i tij. Pasi të zbuloni me siguri se ai po tradhton, varet nga ju nëse dëshironi të luftoni për ta mbajtur atë apo të largoheni. Përpiquni të keni prova konkrete, si mesazhe me tekst ose foto, sepse do ta bëjë më të vështirë për ta mohimin e tyre.

Të ngjashme