Nëna 75-vjeçare e Elon Musk thotë se duhet të flejë në dysheme kur viziton djalin e saj

2 muaj më parë

Në atë që duket të jetë një përpjekje e gabuar për ta bërë njeriun më të pasur në botë të duket i afërt, nëna e Elon Musk, Maye Musk, ka zbuluar mënyrën se si ajo trajtohet nga djali i saj kur ajo viziton shtëpinë e tij në Boca Chica, Teksas, ku është selia e SpaceX.
Nëna 75-vjeçare e Elon Musk thotë se kur ajo viziton djalin e saj, ajo fle në dyshekë ose batanije në dysheme.

Maye shkoi në faqen e mediave sociale të djalit të saj për të cicëruar në lidhje me akomodimet që Elon i ofron asaj. Ajo njoftoi se ka “shumë kujtime të fjetjes në dyshekë ose batanije në dysheme, në divane ose një shtrat në garazh”.

Maye pohoi se ajo nuk është e vetmja që fle në vende të pakëndshme kur viziton Elon – fëmijët e saj të tjerë milionerë, Kimbal Musk dhe Tosca Musk, kanë bërë të njëjtën gjë, sipas llogarisë së saj.
“Ne përshtatemi,” shpjegoi Maye. “Është akoma më mirë se sa të fle në tokë në shkretëtirën Kalahari me luanë apo hiena aty pranë, gjë që e kam bërë si fëmijë”.
Si njeriu më i pasur në botë, dikush do të mendonte se Elon Musk do të ofronte rregullime më të mira për gjumin për familjen e tij.

Sipas një artikulli nga Revista Fortune, vlera e lartë neto e Elon ka vazhduar të rritet, pasi ai “fitoi më shumë se 55.3 miliardë dollarë këtë vit, kryesisht për shkak të Teslës”.

Pasuria aktuale neto e Elon raportohet në 192 miliardë dollarë. Pasuria neto e Maye në vitin 2023 raportohet në 45 milionë dollarë, gjë që shtron pyetjen pse ajo do të flinte diku tjetër përveç një shtrati.

Është me të vërtetë supozimi i kujtdo pse Maye i tregoi botës për kushtet e ulëta të gjumit që ajo i nënshtrohet ndërsa qëndronte me Elon në shtëpinë e tij në Teksas.

Të ngjashme