Kryefjala Logo

Në prag festash,kjo shenjë merr guximin të ndahet nga partneri

29 Dhjetor, 2022 | 12:07 pm

Të largohesh nga dikush me të cilin kemi qenë për një kohë të gjatë, dikë me të cilin kemi ndarë shumë përvoja të mrekullueshme e të dashura është e vështirë dhe zemërthyese..
Por kjo shenjë e horoskopit do ta marrë këtë përgjegjësi mbi shpatulla:

•Akrepi
Ndiheni sikur keni qenë ‘partneri i mirë’ për personin me të cilin jeni në një lidhje, dhe për shkak të kësaj, tani e dini se duhet ta lini atë.
Ata nuk e nderojnë përkushtimin tuaj ose nuk dëshirojnë të përmirësojnë atë që ju tashmë ndani.
Nuk keni dashur të vijë kjo ditë, por nuk e duroni dot as idenë për të qëndruar me këtë person në vitin e ri.

Ju keni një ndjenjë të fortë të dashurisë për veten dhe kjo dashuri për veten po ju thotë të hiqni dorë , që do të thotë se është koha ta lini këtë person pasi ai nuk është mjaft i mirë për ju.
Nuk i keni gjykuar si të padenjë.
Jo, nuk është kështu!
Ju e keni dashur këtë person me gjithë zemër.
Ajo që ndodhi është se ju keni zbuluar se personi që dashuroni nuk është ai që duket se është, gjë që është prishësi i gjithçkaje.

Të ngjashme