Në një studim,meshkujt tregojnë me kë nuk do të martoheshin kurrë

6 muaj më parë

Sipas një site amerikan “Date me” meshkujt përpara se t’i propozojnë një femre për martesë duhet të kenë parasysh disa karakteristika kryesore.

1. Mos u marto me një vajzë që është e ‘etur’ për mashkull dhe të jepet që në takimin e parë.

2. Mos i propozo një gruaje që flet shumë dhe gjysmën e fjalëve të saj nuk i kuptoni.

3. Si do kaloni jetën me një vajzë që vetëm ankohet dhe gjen të meta tek ju në çdo rast?

4. Mos u marto me një femër që ka prioritet gjithmonë pamjen e jashtme dhe vetëm për këtë gjë mendon.

5. Mos e çoni në shtëpi një vajzë që e ka të vështirë të zgjedhë edhe se çfarë çorapesh do veshë.

6. Gratë që harxhojnë shumë do iu rrënojnë ekonominë, lërini ato të shkatërrojnë jetën e dikujt tjetër, jo tuajën.

7. Mos e merrni seriozisht një femër që pëlqen alkoolin, kur të jetë e dehur mund të përfundojë në shtrat edhe me shokun tuaj.

8. Një vajzë me komplekse nuk do jetë e lirshme as me ju, kështu që nuk do bëheni psikologu i saj.

Të ngjashme