Kryefjala Logo

Në javën e fundit të tetorit kjo shenjë mund ti japë fund lidhjes

24 Tetor, 2023 | 11:55 am

Është surprizë që do të ketë ndarje dhe përfundime gjatë javës së parë të sezonit të Diellit të Akrepit.

Ndërsa ne mund të dëshirojmë të qëndrojmë për një jetë të shtrenjtë ndërsa kalojmë disa nga periudhat më të trazuara të muajit, disa prej nesh do ta dinë se çfarë do të ndodhte ishte menduar të ishte.

•Demi

Gjëja e fundit në botë që prisnit të ndodhte këtë javë është ideja që ju të dy(ju dhe partneri juaj romantik)do të vini në një ngërç në marrëdhënien tuaj që kërkon një ndryshim kaq të madh.

Prapëseprapë, ju jeni stoik kur keni nevojë dhe ndërsa Hëna i afrohet plotësimit më 28 tetor, do të fitoni gjithnjë e më shumë kurajo pasi mendoni se një fund është i pashmangshëm.

Ju dëshironi të mendoni se janë të gjitha ato. Megjithatë, ju e dini në zemrën tuaj se jeni po aq përgjegjës për këtë ndarje sa edhe ata. Megjithatë, e vetmja gjë me të cilën nuk mund të përballesh është ideja për ta folur përsëri. Jeni lodhur duke negociuar dhe duke folur. Kjo nuk mund të shkojë më tej dhe ju të dy e dini. Është e trishtueshme, por gjithashtu nuk jeni të interesuar të humbisni më shumë kohë.

Datat dhe momentet për t’u mbajtur mend: Dielli hyri në Akrep më 23 tetor. Kjo ka të ngjarë të jetë Dita e Parë e këtij vendimi të madh për t’u larguar. Do të zbuloni se ditët tuaja më të stresuara bien më 24 dhe 26 tetor, gjatë kalimit të trinit të Diellit, Saturnit dhe Hënës së Dashit, Plutonit.

Të ngjashme