Kryefjala Logo

Në fundjavë mund të shikoni këto filma të bazuar në histori të vërteta

2 vite më parë

Jo të gjithë ikin në plazh në fundjavë,disa punojnë edhe të shtunave,disa nuk kanë mundësi ekonomike sepse pret rrogëm e dikush tjetër dëshiron vetëm të qetësohet në shtëpi.

Ne ju sygjerojmë disa filma qëjnd t’ju bëjnë shoqëri:

1-Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
Një kronikë e krimeve të Ted Bundy nga perspektiva e Liz, e dashura e tij e vjetër që refuzoi të besonte të vërtetën për të për vite me rradhë.

2-Spootlight
Historia e vërtetë se si Boston Globe zbuloi skandalin masiv të keqtrajtimit dhe fshehjes së fëmijëve brenda Kryepeshkopatës Katolike lokale, duke tronditur të gjithë Kishën Katolike.

3-Victoria and Abdul
Mbretëresha Victoria krijon një miqësi të pamundur me një nënpunës të ri indian që quhet Abdul Karim.

4-The Social Network
Kur studenti i Harvardit Mark Zuckerberg krijon faqen e rrjeteve sociale që do të bëhej e njohur si Facebook, ai paditet nga binjakët që pretenduan se ai vodhi idenë e tyre dhe nga bashkëthemeluesi i cili më vonë u nxorr jashtë biznesit.

5-The Two Popes
Pas mureve të Vatikanit, Papa konservator Benedikti XVI dhe e ardhmja liberale Papa Françesku duhet të gjejnë gjuhën e përbashkët për të krijuar një rrugë të re për Kishën Katolike.

Të ngjashme