Ndryshime të rëndësishme për këtë shenjë horoskopi

2 muaj më parë

Sot na sjell kalimin e Diellit përballë Plutonit, një tranzit jashtëzakonisht i fuqishëm dhe ndërsa ne të gjithë e dimë se Plutoni është planeti i transformimit, ajo që dimë për këtë tranzit është se kur Plutoni është në kundërshtim me Diellin, ne po shohim një veprim që është absolutisht i nevojshëm. Sot është dita kur ‘ duhet ta bëjmë atë gjë’.

•Akrepi

E vetmja gjë që është në të vërtetë e vështirë për ju sot është ideja që ju duhet të lini diçka të shkojë në mënyrë që të bëni diçka të ndodhë. Dhe ju e dini atë. Më 21 korrik 2023, do të përjetoni një nxitim energjie qartësuese dhe kjo do të jetë për shkak të pranisë së Diellit përballë Plutonit në qiell. Ju keni ndjerë nevojën për ndryshime të mëdha; Megjithatë, nuk mund të mbetet më vetëm një ‘sens’. Ju duhet t’i vendosni paratë tuaja atje ku është goja juaj dhe nuk keni kohë për të parë prapa.

Me Diellin si udhërrëfyes, nuk mund të gaboni, por duhet të jeni ai që e çon jetën tuaj në një vend më të mirë, pasi askush nuk do t’ju shpëtojë. Këtë e dini edhe ju. Ju jeni ai që do t’ju shpëtojë, do t’ju kursejë dhe do t’ju mbrojë, prandaj zotëroni këtë njohuri dhe mos lejoni që kjo mundësi e shkëlqyer për të përmirësuar veten t’ju kalojë.

Të ngjashme