Kryefjala Logo

Ndoshta për këto arsye ti je ende beqare:

1 vit më parë

A jeni gati për dashuri? Epo, për fat të keq, ju mund të jeni një nga ata njerëz që nuk e keni gjetur ende dhe shpesh pyesni veten: “Pse jam ende beqare?”

•Ju ikni nga gjërat e mira
Kur nuk jeni gati për dashurinë e vërtetë, takimi është shumë më i lehtë, sepse përbëhet nga njerëz me të cilët nuk mund ta shihnit vërtet veten afatgjatë.
Ata mund të jenë fantastikë për t’u argëtuar dhe t’ju ndihmojnë të largoni mendjen nga gjërat, megjithatë ata nuk e kanë atë “diçka” shtesë që do t’ju bënte të dëshironi të shkoni më tej me ta.

Një person që ju bën të ndiheni sikur nuk e keni pasur kurrë më parë, ka të ngjarë t’ju bëjë të vraponi për jetën tuaj.
Ky person është një kërcënim i vërtetë për t’ju detyruar të dilni nga zona juaj e rehatisë.
Ata ju bëjnë të ndiheni të pambrojtur dhe për ju, kjo është krejtësisht e frikshme.

•Jeni shumë kontrollues
Nevoja e vazhdueshme për të pasur kontroll në marrëdhënie nuk lind nga dashuria; ka lindur nga frika.
Kjo shkon paralelisht me faktin se shërimi mungon, kështu që nuk je i gatshëm të përqafosh një person me të cilin nuk ndihesh në kontroll emocionalisht.

Dashuria e vërtetë është një përvojë jashtëzakonisht e pambrojtur, dhe kontrolli në prani të tij del nga dritarja.
Kjo është arsyeja pse ju mund të fluturoni larg dhe të mbani distancën nga personi që është vërtet më i miri për ju.
Nëse nuk mund të përballeni me mungesën e kontrollit, do të luftoni për të qenë gati për dashuri.
Është thelbësore të ulni sensoret e kontrollit nëse vërtet dëshironi të përjetoni gëzimin e dashurisë së vërtetë.
Nuk është e lehtë, por ju mund ta bëni atë dhe do të jeni më mirë në planin afatgjatë për shkak të saj.

Të ngjashme