Kryefjala Logo

Ndjenjat lëndohen lehtë për këtë shenjë horoskopi gjatë hënës në Peshore

22 Korrik, 2023 | 1:48 pm

Oh, hëna e Peshores.

Çfarë dredhish do të na bësh sot, zonjë mizore, mizore? Çfarë magjie do të vendosni i përshtatet më së miri fatit tonë në këtë ditë?

•Virgjëresha

Kur të kuptoni se çfarë ka bërë partneri juaj prej muajsh, do të dëshironi të dilni me vrap nga shtëpia, duke bërtitur. Mund të mos jetë mashtrim, por përsëri, shumë mirë mund të jetë mashtrim. Ajo që Hëna e Peshores ndriçon është se partneri juaj ju ka gënjyer.

Dhe gënjeshtrat, në këtë pikë të lojës janë thjesht për të qeshur, dhe ju do t’i thoni vetes: “A po tallesh me mua?”

Nuk mund ta besoni që partneri juaj është kaq i tmerrshëm.

Ju do të arrini në përfundimin se jeni përfshirë me personin e gabuar dhe NUK shihni një rrugëdalje nga kjo. Ajo që ju e dini me siguri është se kjo nuk mund të qëndrojë në këtë mënyrë, por gjithashtu nuk jeni të sigurt nëse mund të toleroni sjelljen e tyre në vazhdim. Ju thyhet zemra nga ideja se e gjithë kjo ka ndodhur dhe se kjo nuk është thjesht një ëndërr e keqe.

Të ngjashme