Kryefjala Logo

Ndiheni gjithë kohës i uritur?Lexoni këtu se ndoshta keni këto arsye

30 Mars, 2022 | 2:12 pm

Nga etja
Njerëzit janë të uritur vetëm kur i mungon diçka.Kjo mungesë nuk duhet përkthyer si çokollata apo patatina. Duhet ta mbani veten të hidratuar dhe do të shihni që keni për të ngrënë më pak.

Lodhja
Nëse nuk e bëni gjumin si duhet të nesërmen keni për të ngrënë shumë sepse trupi ka nevojë për energji.Përpiquni të flini rregullisht 8 orë për tu siguruar se keni një dietë të mirë ushqimore.

Menstruacionet
Gjatë këtyre ditëve doni të hani ushqim pa u vetëkontrolluar. Përpiquni shumë t’i shmangeni ushqimeve të përpunuara ose të konservuara duke i zëvëndësuar me fruta ose lëngjë jeshile.

Stresi emocional
Ka dy lloje njerëzish,ata që të stresuar nuk hanë dhe ata që nën stres hanë pa ndalim.
Tregohuni të zgjuar dhe mësoni të ndani urinë nga stresi nga uria e vërtetë.

Të ngjashme