NANO Stix Albania hap dyqanin e parë në Tirane duke sjellë trendin më modern të cigareve elektrike dhe mirëpritur VIP-a të ekranit dhe social media.

2 muaj më parë

NanoSTIX Albania është distributor i licensuar i nanoSTIX i cili është prodhuesi pionier i Malajzisë për teknologjinë e cigareve elektronike. U themelua në janar 2017 me seli në Malajzi, kompania e ka ngritur biznesin duke shitur mbi 800 mijë njësi gjatë 2 viteve të fundit. Qëllimi kryesor i NanoSTIX është të krijojë një botë pa cigare duke ndihmuar duhanpirësit të ndalojnë pirjen e duhanit.

Administratori i kompanise Eduard Duka dhe stafi me rastin e hapjes së dyqanit të parë në kryeqytet në zonën e mirënjohur të ish bllokut, prezantoi këtë produkt në një feste moderne dhe hi-tech. Modele, ngjyra dezajn të cigareve elektronike dhe dhjetra shije për ata që konsumojnë cigare të tilla. Në këtë festë u bashkuan edhe personazhë të famshëm të ekraneve dhe shumë të ndjekur në rrjetet sociale si : Viola Spiro, Olti Curri, Eva Murati, Ervin Kurti etj. Ata provuan dhe promovuan Nano Stix me shije te ndryshme që tashmë gjenden në këtë dyqan në rrugën Sami Frashëri.

Për sa i përket dizajnit, pajisja NanoSTIX është e hijshme dhe kompakte për t’u bartur kudo. NanoPOD prodhon më pak avuj në krahasim me cigaret e tjera elektronik. Fantasy Lab, filial i NanoSTIX Venture po ndihmon miliarda duhanpirës të përdorin produktin e parë dhe më të shpejtë TRT (Terapia e Zëvendësimit të Duhanit) që është në gjendje të bëjë duhanpirësit të ndalonin duhanin në më pak se një muaj. Produktet tona nuk synojne përdorim nga të mitur ose jo duhanpirës.

Dezajni i Nano Stix është shumë fashion dhe tashmë po shihet gjithmonë e më shumë në tavolinat e bareve dhe klubeve më të mira shqiptare.

Të ngjashme