Kryefjala Logo

Musical “High School Musical” vjen për herë të parë në skenën e Liceut Artistik

3 Maj, 2023 | 4:29 pm

“High School Musical”
do të interpretohet live nga nxënësit dhe mesuesit e departamentit të kantos me 2,3,4,5 MAJ ora 14,00në sallën e koncerteve “Tonin Harapi” në Liceun Artistik “Jordan Misja” në Tiranë.Musical e sjell Liceu Artistik “Jordan Misja” nje risi të lëndës mësimore që do të quhet Performancë. Kjo lëndë do te shtohet në planit mësimor artistik vitin tjetër me nismën e marrë nga drejtoresha e Liceut Etleva Kolnikaj
Drejtore Artistike: Etleva Kolnikaj
Regjizore: Klaudia Hila
Koreografe: Luisa Dinellari
Vocal Coach: Linda Kazani
Orkestroi: Jusiald Hani
Bandin e mësuesve të shkollës që interpreton live në instrumente Piano,bateri,kitare: Andi Kongo, Emiljano Dhima, Erjon Medha, Julian Koçaj, Angjelin Toma

Soliste
Mario Zaja • Isea Cili• Lorian Deda • Jerina Limaja • Hera Marku•
Paolina Pajollari• Alfosina Hasanaj • Albion Pllumbi • Etleva Kolnikaj • Gerti Zajmi

EJANJ NË LICEUN ARTISTIK
4,5 MAJ ora 14,00 në SALLËN “TONIN HARAPI”

F1509F48 AA9A 4BBA AAB8 89E2318BB6DB

Të ngjashme