Mund të betoheni në dashurinë e tij vetëm nëse ai bën këto gjera:

6 muaj më parë

  1. Ju shikon vazhdimisht në sy

Kur një mashkull nuk është i interesuar në dikë, sytë e tij shikojnë larg.

  1. Ju fal shpesh

Nëse mashkulli juaj nuk mund të qëndrojë i zemëruar me ju më shumë se disa orë, është dashuri! Njerëzit të cilët dashurojnë dhe kujdesen për njëri-tjetrin, nuk mund të qëndrojnë të zemëruar shumë orë pa u penduar.

  1. Gëzohet gjithmonë kur të sheh

Mund ta ketë ditën më të keqe në botë, por sapo ju sheh, humori i tij ndryshon menjëherë. Kjo është pika ku ju mund ta dini se jeni drita e jetës së tij.

Të ngjashme