Kryefjala Logo

Muaji maj shkëlqen për këtë shenjë horoskopi

28 Prill, 2023 | 12:33 pm

Për Shigjetarin horoskopi mujor i majit 2023 duket më mirë se sa pritej.
Çfarë ndodh?

•Shigjetari
Vetë-pranimi luan një rol të madh në përvojën tuaj pozitive të majit 2023. Me kaq shumë tranzite të Jupiterit që ndodhin, do të jeni ‘të ndezur’ sikur të jeni një robot që dikush vendosi ta aktivizojë. Do ndiheni thuajse të detyruar të bëni punë të mira dhe të ndihmoni njerëzit gjatë muajit maj. Vetë-pranimi që do të jetë pjesë e përvojës suaj do të fokusohet në mënyrën se si përshtateni me botën, në vend se si ndiheni për veten tuaj.

Ju jeni më të qetë se zakonisht gjatë kësaj kohe, dhe shumë nga kjo bie në idenë se retrogradi i Mërkurit përfundon më në fund në datën 14, duke ju lënë të funksiononi përsëri siç duhet. Kur jeni në një vend të mirë në jetën tuaj, siç do të jeni këtë muaj, mund të arrini më shumë se njerëzit e tjerë. Ju mund ta merrni këtë seriozisht dhe të bëheni egomaniakë mbi arritjet tuaja, por nuk do ta bëni. Përulësia është një pjesë e madhe e mënyrës se si e interpretoni muajin maj 2023.

Të ngjashme