Kryefjala Logo

Muaji i ri nis me shumë fat për këtë shenjë horoskopi

1 Nëntor, 2023 | 1:42 pm

Më 1 nëntor 2023, gjëra të mira do të vijnë për këtë shenjë të zodiakut, përfshirë dashurinë. Kush do ta kishte menduar se do të ishte kështu?

•Luani

Luani, ndonjëherë duhet të shkosh shpejt. Herë të tjera, është më mirë t’i konsideroni më me kujdes lëvizjet e dikujt. Energjia sot po ju nxit që të mbështeteni tek kjo e fundit në mënyrë që të mund të shfrytëzoni sa më shumë bekimet kozmike që janë këtu për ju.

Me Lilith në lidhje me Junon në Virgjëresha që ju ndriçon rrugën, ju po nxiteni të gjeni solidaritet me njerëzit që janë “të ndryshëm”. Mund të jetë thjesht një perspektivë duke marrë parasysh përditshmërinë e mjedisit lokal, por do të gjeni shumë përmbushje duke bërë miq dhe duke bashkëpunuar me individë të tillë. Kjo po theksohet më shumë për ata prej jush që janë ndikues, qoftë në TikTok, Instagram apo gjetkë.

Nëse ndiheni të thirrur, bëni një urim mbi një monedhë dhe varroseni në një bimë në vazo. Edhe nëse e harroni monedhën më vonë, veprimi do të ndihmojë që dëshira juaj të realizohet në kohën e duhur. Energjia tani është e shkëlqyer për magjinë bimore të të gjitha llojeve.

Të ngjashme