Kryefjala Logo

Motra i kërkon vëllait që të ndryshojë emrin e qenit të tij që ajo t’ia vendosë fëmijës së saj të palindur

21 Maj, 2024 | 10:15 am

Një familje u gjend në një situatë shumë të sikletshme kur një qen dhe një foshnjë përfunduan me të njëjtin emër.

Një vëlla pa e ditur i dha qenushit të tij të ri emrin që motra do t’i vinte foshnjës së saj të palindur.

Një burrë postoi në internet duke kërkuar këshilla pasi i vuri qenit të tij të njëjtin emër që motra e tij planifikonte t’i jepte fëmijës së saj, pa e ditur.
“Motra ime është shtatë muajshe shtatzënë me fëmijën e saj të parë,” tha ai. “Ajo dhe burri i saj nuk donin t’i tregonin askujt emrin e djalit të tyre të ardhshëm derisa ai të lindte dhe e kuptoj pasi dhe unë ndoshta do të bëja të njëjtën gjë.”

Më pas, vëllai ndau lajmin e tij emocionues. “Epo, javën e kaluar adoptova një qenush dhe e quajta Eddie. Gjithmonë më kanë pëlqyer ‘emrat e njerëzve’ për qentë, dhe duke u rritur në ‘Ed, Ed & Eddy’, ishte e drejtë”, tha ai.

Fatkeqësisht, ajo që duhet të ishte një rast argëtues nuk doli në këtë mënyrë.

“E dashura ime postoi në Instagram një foto të Eddie me jakën e tij të re dhe tasin e tij të personalizuar të qenit, dhe më pas motra ime më thirri duke më thënë se duhet të ndryshoja emrin sepse ata po e emërojnë djalin e tyre Eduard sipas babait të saj- vjehrri dhe do ta thërrasin Eddie,” shpjegoi vëllai.

“Unë i thashë që qeni e ka tashmë emrin, i përshtatet atij dhe ne kemi blerë tashmë gjëra me emrin dhe nuk është se dikush do të ngatërrojë një qen me një njeri gjithsesi,” tha ai. “Ajo vazhdon të insistojë që ta bëjmë këtë dhe thotë se unë tashmë jam një dajë i keq”.

Të ngjashme