Mos u ndikoni nga koha.Ngriheni humorin kështu:

9 muaj më parë

-Përdorimi i tyre si një justifikim i mirë për të qëndruar në shtëpi.

Nuk është se po ju themi që të mos shkoni në shkollë ose në punë, por nëse nuk keni bërë shumë mungesa një ditë me shi është e duhura për të bërë pushim. Relaksi që të ofron shiu nuk duhet humbur.

-Dëgjimi i pikave të shiut.

Mjafton që në një ditë me shi të qëndroni ulur pranë dritares me një gotë të mbushur me pijen tuaj të preferuar dhe kjo do ju bëjë të ndiheni njeri më i mirë.

Të vëzhgosh kafshën tënde shtëpiake të shohë nga dritarja.

Përpos që merrni kënaqësi të pashpjegueshme teksa shihni vetë, kur kafsha juaj shtëpiake përkëdhelet dhe bëhet gjumashe në një ditë të tillë kënaqësia është e dyfishtë. Macja dhe qeni i adhurojnë ditët me shi.

Të ngjashme