Kryefjala Logo

Mos u habisni nga arroganca e këtyre shenjave

2 vite më parë

1-Shigjetari
Ata që i përkasin kësaj shenje mendojnë se janë epiqendra e gjithçkaje.
Shigjetarët mund të jenë shumë narcisistë dhe gjithashtu të idealizojnë të metat e tyre.
Janë të bindur se personaliteti i tyre është i dashur nga të gjithë dhe të gjithë mund të bien në dashuri me ta.
Personaliteti i tyre simpatik i shpëton nga urrejtja në shumicën e rasteve.

2-Dashi
Njerëzit e lindur me këtë shenjë janë më të aftë kur vjen puna tek të menduarit vetëm për veten.
Dashi mund të bëhet shumë egoist.
Ata nuk ia dalin mirë me situatat emocionale dhe i bën të shfaqen si qenie arrogante.
Ama ka diçka,nëse një Dashi i kërkon ndihmë, ai do të jetë aty menjëherë.

Të ngjashme