Kryefjala Logo

Mos u habisni nëse meshkujt pas marrëdhënies intime veprojnë kështu…

2 vite më parë

Pas aktit intim, femrave u pëlqen të ledhatohen dhe të përqafohen.
Por a keni ditur se çfarë u pëlqen meshkujve?
Gjunë?
Jo!
Të ndezin një cigare?
Jo,jo
Mund t’ju duket e çuditshme por meshkujt janë më emocional nga sa mendoni.

•Bëjini një masazh
Masazhimi është një mundësi për ta vazhduar akoma kontaktin fizik.
Shtrihuni dhe zgjatuni drejt tij dhe lehtësisht me gishta bëni rrathë në kurriz.

2-Bëni një dush bashkë
Filloni duke larë trupin e njëri-tjetrit, supet, shpinën, krahët.
Shijojeni ujin e ngrohtë që e përkëdhel trupin tuaj, ledhatohuni dhe puthuni me partnerin.

3-Komplimento
Ndodh që edhe meshkujt të dyshojnë në aftësitë e tyre prandaj mos harroni që herë pas here ta lavdëroni.
Përkëdheljani nga pak sedrën sepse do e stimuloni.

Të ngjashme