Mos u gënjeni!Zbuloni në pak sekonda gënjeshtarin

9 muaj më parë

1. Ata lëpijnë dhe kafshojnë buzët
2. I mbajnë shpatullat mbrapa dhe nofullën lartë
3. Kur ndodh diçka, ato drejtojnë gishtin drejtues nga ju

4. Evitojnë gjithmonë kontaktin sy më sy
5. Mbështeten në objekte të forta: karrige, mure, tavolinë etj
6. Kur gënjejnë, fillojnë të rregullojnë paraqitjen e tyre
7. Largohen nga ju me ngadalë
8. Kanë tendencën të mbulojnë disa pjesë të trupit, kryesisht gjoksin dhe barkun
9. Gënjeshtarët lëvizin kokën për të fituar më shumë kohë për përgjigjen e tyre
10. Mundohen të limitojnë lëvizjet e tyre, në mënyrë që të mos bien shumë në sy.

Të ngjashme