Kryefjala Logo

Mos u gënjeni! Plexr është i ndryshëm nga Plasma Pen dhe mund ta realizoni vetëm në Allure Beauty

2 Dhjetor, 2023 | 8:22 pm

Shumë njerëz nisen në qendra estetike për të realizuar Plexr. Por në fakt përfundojnë duke realizuar Plasma Pen

Trajtimi i kirurgjisë së butë Plexr është një trajtim revolucionar për qepallat e varura dhe lëkurën e fryrë të qafës të varur. Ky është një opsion i shkëlqyeshëm nëse keni lëkurë të varur. Duke përdorur Plexr ju nuk keni nevojë për të realizuar ndërhyrje kirurgjikale.

Rezultate të qëndrueshme, zgjatin deri në 1-2 vjet.

Trajtimi me stilolaps plazma stimulon kontaktin, shkurtimin dhe shtrëngimin e fibrave– duke shtrënguar kështu lëkurën. Procedura kryhet në baza ambulatore nën anestezi lokale dhe mund të përdoret për një gamë të gjerë problemesh estetike, për të trajtuar lëkurën e varur të fytyrës dhe për të kryer bleharoplastikë dhe ngritjen e vetullave.

Këtë trajtim ju mund ta gjeni vetëm në klinikën e mjekësisë më të mirë estetike “Allure Beauty”.

Shpeshherë Plexr krahasohet me Plazma Pen, por në fakt janë dy proçedura të ndryshme.

Plexr është një pajisje unike e aftë për të riprodhuar fenomene plazmatike precize dhe të qëndrueshme për përdorim mjekësor, kështu që mjekët punojnë në mënyrë të sigurt dhe të suksesshme. Plexr në ndryshim nga Plazma Pen krijon kore dhe jo djegie në lëkurë, të cilat rigjenerohen pas disa ditësh. Për më tepër që rezultati është 100% më efikas me Plexr.

Kujdes, mos u gënjeni por zgjidhni klinikën “Allure Beauty” ku mund ti besoni verberisht lëkurën tuaj, për të arritur një pamje të përsosur.

Të ngjashme