Mos shko në shtrat nëse nuk ke gjumë.Arsyet:

7 muaj më parë

Mbajtja e një orari të rregullt të gjumit është një ide e mirë, mos shkoni në shtrat derisa të ndiheni të lodhur.

Ngrihuni në të njëjtën kohë çdo mëngjes.

Nëse zgjoheni në mes të natës dhe ndiheni të uritur, përpiquni të ndryshoni zakonet tuaja të përditshme të të ngrënit në mënyrë që të mos shkoni në shtrat të uritur.

Ngrënia e ndonjë porcioni në mes të natës mund të bëhet problem.

Mundohuni të mos dremisni para gjumit

Shpëtoni përgjumjen që të mund të flini natën.

Dremitja para se të shkoni në shtrat, qoftë edhe për pesë minuta, do të ndikojë në gjumin tuaj gjatë natës.

Të ngjashme