Kryefjala Logo

Mos qaj për peshën në shtëpi, por provo “Trilipo Maximus”, 2 muaj trajtim ka të njëjtin rezultati me një vit palestër!

2 vite më parë

Të ka kapur paniku se nuk heq dot kilogramët e tepërt? Qetësohu merre me sportivitet dhe bëj diçka për veten tënde.

Klinika më e mirë e mjekësisë estetike “Allure Beauty” po përdor për herë të parë në Shqipëri “Trilipo Maximus”.

“Trilipo Maximus” është aparatura 3 në 1, e cila ndihmon në shkrirjen e dhjamit, eleminimin e celulitit dhe tonifikimin e muskulit. Madje është përllogaritur se 2 muaj trajtim me “Trilipo Maximus”, janë të barabarta me 1 vit palestër.

Duke qenë se shumica e vajzave problemin e kanë në këto zona, “Trilipo Maximus” përveç se shkrirjes së dhjamit, eleminimit të celulitit dhe tonifikimit të muskulit ndihmon dhe në rigjenerimin e lëkurës. Gjithashtu kjo aparaturë ndihmon edhe në rikthimin e formave trupore perfekte, pas lindjes, pas operacioneve kirurgjikale, pas rënieve drastike në peshë.

0C3FC98F B48D 4981 A9B2 6893AF9A92C9

9307BB52 329E 4AD4 9044 F3795201037B

189E67CA E3EE 457E 9725 41776B2D5558

Të ngjashme