Kryefjala Logo

Mos prit asgjë nga kjo shenjë e horoskopit sepse është më kopracja!

19 Maj, 2022 | 12:38 pm

1-Binjakët
Të gjithë i njohim për pavendosmërinë e tyre ama nëse bëhet fjalë për paratë i kanë idetë e qarta dhe nuk e mendojnë dy herë.

Të shpenzojnë sa më pak është moto e tyre. Nuk janë shumë kurrnacë,por nuk bëjnë kurrë shpenzime të kota.
Vështirë të tundohen nga uljet e fundit, ofertat apo clubi i ri i hapur në qytet.

2-Demi
Demi dhe kursimi janë një trup i vetëm .
Kjo është një marrëdhënie që nuk mund ta prishë askush.
Demi është shenjë tepër koprrace.
Ka vetinë ta ruaj lekun aq shumë sa ndonjëherë i ndodh të harrojë ku i ka fshehur.
Vështirë se do shikosh ndonjëherë një Dem të blerë gjëra të panevojshme,të bëjë bamirësi apo të lërë bakshishe.

Të ngjashme