Kryefjala Logo

Mos lini takim me këto shenja sepse do vonohen gjithmonë

2 vite më parë

1-Shigjetari
Shigjetarët janë të disiplinuar dhe pëlqejnë të planifikojnë gjërat.
Por kur bëhet fjalë për menaxhimin e kohës, ata i humbasin llogaritë e orës.
Gjithmonë vendosin një alarm një natë më parë për t’u zgjuar në kohë dhe përfundojnë duke e fikur 15 herë.
Duan shumë të jenë më të disiplinuar në jetë, por gjumi jua prish planet.

2-Dashi
Dashi është kaq mosrespektues ndaj kohës së të tjerëve saqë sapo njerëzit e kuptojnë këtë askush nuk dëshiron ti ftojë më.
Jo vetëm pse janë gjithmonë me vonesë por janë edhe të pasjellshëm me njerëzit duke mos e pranuar vonesën dhe nuk kërkon falje.

Të ngjashme