Kryefjala Logo

Mos iu ankoni kësaj shenje!I teprojnë problemet e veta

5 muaj më parë

Hëna në Dem krijon një situatë ku ne e dimë se duhet të bëjmë një lëvizje përpara, por ka diçka më të thellë sesa thjesht të refuzojmë të lëvizim.
Ka diçka … private që po ndodh, dhe ndërsa bota rreth nesh mund të supozojë se ne jemi thjesht kokëfortë, realiteti është se ne nuk po marrim pjesë në çfarëdo që duket të jetë krejtësisht e rëndësishme sepse kemi frikë se çfarë do të ndodhë nëse veprojmë.

•Demi
Ka kuptim që kur Hëna është në shenjën tuaj të zodiakut, ju do ta ‘ndieni’ atë dhe do ta bëni. Ajo që po ndodh sot është se do të ndjeni që diçka të dalë në sipërfaqe që e keni shtypur për një kohë, dhe sinqerisht, Demi, mund të jetë zemërimi. Jeni përgjithësisht lloji i personit që nuk e lejon zemërimin t’ju hajë të gjallë dhe nuk do ta bëjë këtë as sot. Sidoqoftë, nuk do të kënaqeni të uleni atje dhe të zieni në ndjenjat tuaja të errëta gjatë Hënës në Dem.

Ajo që do të ndodhë është se do të jeni të pasjellshëm me dikë që ju do, dhe gjithçka sepse keni nevojë të dëshpëruar ta zgjidhni vetë. Sot nuk doni mendime dhe as ndihmë. Ju do të arrini në konkluzionet tuaja, por nëse duke marrë kohën tuaj për të arritur atje , kështu qoftë!

Të ngjashme